Legitimerade barnmorskan Sofie Andrésen, vid Väla Hälsocenter och Väla Barnmorskemottagning, har utsetts till Årets medarbetare inom Lideta Hälsovård 2017. Sofie arbetar oförtrutet på i positiv anda och lyfter kollegor på arbetsplatsen. Sofie har under 2017 varit bärande i att driva två stycken barnmorskemottagningar, Solljungahälsan i Örkelljunga och Solklart vård i Bjuv, samt varit med att bygga upp och ackreditera en tredje barnmorskemottagning vid Väla Hälsocenter.

Sofie har under året visat prov på att ta initiativ till ständiga förbättringar samt i positiv och engagerad anda sett patienterna och medarbetarna på flera olika vårdcentraler då hennes tjänst varit tredelad vilket kräver en stor portion flexibilitet och anpassningsförmåga.

Sofie har utöver ovan frivilligt ansökt om att få delta i Lidetas Ledarskapsakademi och antagits och ges därigenom möjlighet att även utveckla sig själv och sitt framtida eventuella chef- och ledarskap.

Sofies insatser är utöver vad tjänsten kräver varför det känns väldigt positivt att hon nominerats och till slut även utsetts till Årets medarbetare 2017.

Sofie Andrésen är utsedd till Årets medarbetare inom Lideta Hälsovård